kopp/ljushållareHär är förresten en bild tagen med medhjälparen till blixten.
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


höst

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


dålig uppdatering

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera den senaste veckan men det beror på att vi har väldigt mycket i skolan nu och speciellt nästa vecka med men jag får försöka så gott det går :)

Förresten så har min iPod jag beställde kommit :) Dock tog det väldigt lång tid för den att komma bara för att ett visst bolag var dåliga på att dela ut paketen :( Men nu har den iaf kommit :) Det blev en lila 8 gb!

Det har verkligen varit jättebra väder denna vecka och tur för det eftersom vi tog skolfotot utomhus!

Nu ska jag väl fortsätta med att spela spelen på min nya iPod.. :)
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


bläk

Jag har inte haft speciellt mycket tid att blogga under de senaste dagarna pga att jag varit borta och att jag haft läxor och att jag sovit. Känns som att vi har hur mycket som helst i skolan och det känns som att det bara är skolan jag skriver om här xP Får nog börja sluta skriva om skolan. Här ska man ju komma på andra tankar :)
Fast jag ska bara säga att det är slappt att börja 9 och sluta 2 imorgon med gratis bowling som skolan betalar!

Imorgon hoppas jag även att mitt paket som jag beställt trillar ner i brevlådan :D
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


written

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


yes

äääntligen fredag och helg. Även fast fredag är den dag jag längtar minst till när det gäller skolan för den dagen är så himlans stressig.

Men nu är det iallafall helg :D
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Regn, regn och åter regn

Jag läste i tidningen för någon dag sen där dem hade ritat upp ett diagram för hur mycket det hade regnat under september tidigare under åren som gått och hur mycket det hade regnat nu i år. Det var en stor skillnad från år 2007 och 2008 så jag hoppas verkligen att det inte kommer regna lika mycket som det gjorde förra året! Jag som redan nu tycker att det ända som det har gjort är att det har regnat varje dag! :(

Igår kom även några H&M-kläderna som vi beställde förra veckan! Jag ville inte ha dem två tröjorna jag beställde utan det fick bli tre saker som min syster hade beställt eftersom hon inte ville ha dem, mohaha :)
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


WS

Jahopp, kom väl hem från skolan en sisådär 20 minuter sen, Usch vad jag inte tycker om skoldagar som är från 8 på morgonen till 16 på eftermiddagen. Man är verkligen helt slut efter sånna dagar. Ganska skönt att vi inte alls har så många läxor iaf. Jag ser verkligen inte fram till då vi kommer ha hur många läxor/prov som helst :(

Aja får väl ta att fortsätta renskriva min engelskaläxa nu..
Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Svarta änkan bosätter sig i Sverige

Någon mer än jag som blir riktigt rädd när man får läsa i tidningen att svarta änkan troligtvis har kommit och bosatt sig i Sverige? :S

Läs här om Svarta Änkan
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


mercy nowIdag kom min syster med den här saken till min kameras pop-up blixt som ska göra så att ljuset blir mjukare :)

Igår var jag även i gbg över dagen. Där hittade jag ett par skor och ett par vita strumpbyxor. Vi var inte på stan så länge eftersom det var proppfullt med folk inne i Nordstan. Vi åkte inte heller till gbg för att bara gå på stan utan det var en mässa pappa ville gå på så därför följde jag med ;)

Har precis kommit hem ifrån ett träningspass på friskis, Det brukar falla sig i ordningen att vi åker och tränar på söndagskvällarna :P

Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva så det kanske blir ett inlägg senare ikväll!
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


glass i stora lass

Guuud vad sugen jag blev på hemmagjord glass när jag hitta den här bilden, som jag tog för några veckor sedan då vi faktiskt gjorde hallonglass :)
Undra egentligen vilka smaker som är goda att göra själv?
Undra hur man kan göra egen päronglass? Det borde egentligen vara ganska svårt tycker man ju

Är det värt att testa? Haha.
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


måndag, måndag, måndag

Jaa, rubriken säger väl ganska mycket.
Måndag.
Idag så har jag vart i skolan hela dagen och sen så bar det av direkt till frisören för klippning, och där jag inte blev ett dugg klokare på vad jag ska göra med mitt hår. Jag hatar min volym och jag är trött på att platta det varenda dag.. Får se ifall jag gör någon behandling för att få ner frisset eller om jag gör det helrakt istället.
Men klippning blev det iaf :)

Imorgon så ska vi ha en hel dag med "Don't drink and drive" på skolan, så man fårse hur det kan tänkas bli.

Nu ska jag väl ta och göra något annat känner jag..
jag har ju ett nytt nummer av Digitalfoto som kom med posten idag :D
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


söndag

Har precis kommit hem ifrån ett träningspass på friskis :) ska väl snart ta o hoppa in i en dusch samt ta mig något att äta troligtvis.

Imorgon ska jag klippa mig, vilket ska bli väldigt skönt eftersom jag är trött på att ha ganska långt hår. Får se hur kort det blir men över axlarna iallafall.

Det har varit väldigt skönt med helg nu för det märkte jag i fredags när jag lyckades somna vid ca kvart i 10, jag har ingen aning om hur jag lyckades men jag antar att det är skolans fel, haha.

nej men om man skulle ta sig en dusch nu...
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


butterfliesPermalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


körsbär - cherryPermalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


torsdag

Ojoj det är redan torsdag. Den här veckan har verkligen gått fort vilket är skönt men ändå. Skönt att det är fredag imorn, lite surt bara att jag går i skolan 8.10 - 16.30 kommer nog somna direkt efter att jag har kommit hem.

Skönt att inte ha några läxor ikväll iallafall, det känns som att vi egentligen borde ha hur många läxor som helst eftersom jag nu går det jobbigaste året som alla säger :P

Nehepp nu ska jag väl återgå till läsandet i Digitalfotografi :)!
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


lampa


Här är min nya lampa som jag köpte på ikea i lördags som nu står på mitt sängbord ;)

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


September

Det var visst över en vecka sedan jag bloggade sist men jag har verkligen inte haft så mycker ork för det. Det är egentligen lite konstigt eftersom vi inte fått så värst mycket läxor i skolan.

Idag är det första september och jag antar att det är nu som hösten har börjat. Visst har man märkt att vädret varit sämre i flera veckor nu med bara massa regn och rusk men jag har även sett att på vissa träd så har löven börjat bli gula.

Jag längtar nog mest iallafall till december, för då är det så mysigt :)
Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()Tillbaka till förstasidan.

OM
Joanna, snart 17, Linköping. osv osv osv osv