poff

Och så var denna helg snart slut och då börjar en ny skolvecka :( Fast det gör ju inte mig så mycket än för jag har två sovmorgonar och sen så slutar jag skapligt tidigt eftersom alla lektioner inte har börjat än. Det blir värre när allt verkligen har dragit igång.

Idag var det förvånansvärt väldigt bra väder, dock så tyckte jag det var för kallt ändå :P. Jag längtar faktiskt till hösten nu för den är så himlans mysig helt enkelt. Men mest av allt längtar jag nog till december och julen, för det är det bästa på hela året tycker jag!
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


blommor

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


helg


ääääntligen helg säger jag bara! är helt slut efter att ha gått bara en vecka i skolan, hoppas jag snart kommer in i det hela så jag slipper sitta och gäspa på lektionerna ;P Det är iallafall skönt att schemat inte är så jobbigt de första veckorna utan vi har några långa sovmorgonar några dagar i veckan :) Ikväll väntas det även hemmagjord pizza mums :)
Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nollning

Igår så slutade vi efter lunch så då bestämde vi oss för att gå ner och titta på när dem nya nollorna skulle nollas. Det på bilden fick dem då göra och så fick dom även vatten hällda över sig. För att de skulle lära känna varandra så fick dem även köra olika lekar, det var riktigt kul att titta på så jag hoppas verkligen att det blir någon nollning nästa år med :)

Idag i matsalen så fick vi se alla ettor utklädda till häxor och spöken och inte nog med det så fick dem även springa runt hela matsalen sjungandes på vår skola sång:) undrar vad dem kan tänkas skämma ut sig med imorgon :) haha det är så kul att få se några andra nollas.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sådärja

Idag så var det första dagen i skolan. Det var inte alls så värst jobbigt det enda vi fick göra var att få information (få nya schemat, skåpsnyckel m.m.) Så vi fick bara vara i skolan i en timma :P

Vi fick även se några nya ettor men som jag hade trott så var dem ändå självklart längre och större än vad jag är.

Imorgon bjuds det på sovmorgon och endast två lektioner. Efter lunchen bestämde vi att vi skulle gå och kolla på när dem nya nollorna (ettorna) ska bli nollade för första gången :) Mohahah det ska bli roligt att få se vad dem nya treorna kan ha tänkt sig hitta på för nåt.
Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Annorlunda.Bara för att jag tycker om den här bilden :)
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


The stars glitter just like diamondsFick ett infall imorse av att lyssna på the perishers och det ungefär det jag har gjort hela dagen idag, men det stör ju inte mig på något sätt :)

Imorgon börjar skolan igen, andra året så det betyder att det kommer bli hur mycket plugg som helst med världens sämsta schema, verkligen verkligen inte kul!

Vädret som håller på just nu liknar mer och mer höst, lite synd för jag hade hoppats på att det skulle bli en varm sensommar detta år men det gör ioförsig inte så mycket eftersom jag tycker om hösten. Dock är min favoritmånad december som jag konstaterade förra veckan ;)

Får se vad man kan ta och hitta på nu sista kvällen på sommarlovet. Kan egentligen inte komma på något speciellt roligt eftersom jag ändå måste komma upp ganska tidigt imorn.
Nej nu får jag väl ta tag i nåt att göra!
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Blommor eller något.

Likadan blomma som jag redan har postat en gång innan fast nu en annan men jag tycker dem är så himla fina bara :)!
Igår så var jag på kräftskiva, mums så gott säger jag bara. Jag verkligen älskar kräftor, det är så himlans gott. Nästan hela släkten var samlad så det blev riktigt mysigt.

Igår så fick jag även mina skor som jag beställde i från caliroots.com! Liksom skor för bara 29:-(helt otroligt!) och som endast fanns kvar i min storlek så det är ju självklart att man beställer de! Det var ett par vita cheap monday skor.

Nehepp nu ska jag väl återgå till filmen jag satt och kollade på, PS, I love you hette den :)
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Blåhimmel och muffins

Idag så var det sista dagen på jobbet. Skönt att få några dagars ledighet innan skolan börjar. Lite tråkigt att sluta faktiskt.

Förut idag så blev jag förvånad att det var blåhimmel, här har det regnat i hur många dagar som helst. När jag sedan gick ut och satte mig på en filt så kommer såklart inte molnen då eller? Och så kom regnet igen men nu så är blåhimmlen tillbaka, visst är vädret konstigt ibland?

Nu ska jag nog gå ner och ta en muffins som jag bakade tidigare idag. Synd bara att jag aldrig lyckas göra dom stora och fylliga som alla andra verkar lyckas göra. I ugnen ser dom så stora ut som jag vill ha dom men direkt när jag tar ut plåten så sjunker dom ihop så att dom får en stor grop i mitten. :/

Ha de!
Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()


Sommar!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hej.


Nu har jag bestämt mig för att få igång bloggandet för en gång skull ;)
Började jobba idag igen och det visar att det inte alls är långt kvar tills skolan börjar.
Ungefär två veckor kvar. Usch!
Det är väl skönt att man inte är ledig när det regnar så himla mycket iallafall :) Det riktigt öser ner ute verkligen.
Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()Tillbaka till förstasidan.

OM
Joanna, snart 17, Linköping. osv osv osv osv